Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Vin fiert dupa reteta germana: Glintwein

Vin fiert dupa reteta germana: Glintwein

In aceasta perioada a primaverii noi dese ori racim, apare gripa sezoniera care ne da multe batai de cap. De aceea noi va oferim cel mai bun remediu de tratament. De ce sa ne ticsim organizmul cu tot felul de pastile, cind avem oportunitatea de a ne satisface cu un pahar de vin fiert. Vinul fiert nu dauneaza nimanui, din contra ne trateaza si ne intareste imunitatea, scade febra musculara si oboseala.

Ingrediente pentru vin fiert Glintwein
 

  • 1 sticla vin rosu sec
  • 1/2 cana brandy sau rom
  • 1 cana apa
  • 1 portocala , coaja si suc
  • 1 lamaie decojita
  • 1 lime, decojita
  • 1/2 cana sirop de agave sau zahar vanilat
  • 5 cuisoare
  • 1 nucusoara  rasa
  • 1 bat scortisoara
  • 1 pastaie vanilie, injumatatita
  • 2 stelute de anason.

Cum se prepara vinul fiert Glintwein
 

Pentru acest preparat poti folosi un vin precum Merlot sau Cabernet Sauvignon. Pune intr-o cratita siropul de agave (sau zaharul) si apa, apoi adauga coaja de portocala, lamaie si lime. Adauga pastaia de vanilie, cuisoarele, anasonul, scortisoara si nucsoara. Lasa compozitia la fiert pana cand da in clocot, apoi fierbe inca aproximativ 1 ora, pentru ca lichidul sa scada. Dupa prima jumatate de ora, toarna in cratita inca 1/2 cana de vin. Vei obtine un sirop.

Da focul mic si toarna peste sirop o sticla de vin sau brandy-ul. Lasa la fiert fara sa dea in clocot. Toarna apoi in cani.
 

Cum se serveste vinul fiert Glintwein
 

Se serveste cald. Paharul poate fi decorat cu o felie de portocala. Savurati cu placere si nu lasati ca aceasta perioada sa va fure din placere.

Alte articole
Programe de degustari de vinuri by wine.md
Oferta de degustari Wine.md este un club de promovare a consumului corect de bauturi alcoolice. Cu acest motiv, va propunem sa faceti cunostinta cu posibilitatea de a participa la degustari de vinuri ...
7382
Istoria vinariei Milestii Mici
„Mileştii Mici” este o vinărie cu tradiţii de 50 de ani în producerea şi maturarea vinurilor, fondată în galerii subetrane cu lungimea totală de 200 km. Ca rezultat al extragerii zăcămintelor de calc ...
5945
istoria Companiei Bardar
Bardar reprezintă un simbol al tradiției care își are începuturile în anul 1929, atunci când un întreprinzător german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astăzi Distileria Bardar. Amplasarea ...
4094
6108