Login
0 Cart
Your cart is empty
Cart
Total: 0 MDL
0 Cart
Your cart is empty
Cart
Total: 0 MDL
0 Cart
Your cart is empty
Cart
Total: 0 MDL

Vin fiert dupa reteta Germana: Glintwein

Vin fiert dupa reteta Germana: Glintwein

In aceasta perioada a primaverii noi dese ori racim, apare gripa sezoniera care ne da multe batai de cap. De aceea noi va oferim cel mai bun remediu de tratament. De ce sa ne ticsim organizmul cu tot felul de pastile, cind avem oportunitatea de a ne satisface cu un pahar de vin fiert. Vinul fiert nu dauneaza nimanui, din contra ne trateaza si ne intareste imunitatea, scade febra musculara si oboseala.

Ingrediente pentru vin fiert Glintwein
 

  • 1 sticla vin rosu sec
  • 1/2 cana brandy sau rom
  • 1 cana apa
  • 1 portocala , coaja si suc
  • 1 lamaie decojita
  • 1 lime, decojita
  • 1/2 cana sirop de agave sau zahar vanilat
  • 5 cuisoare
  • 1 nucusoara  rasa
  • 1 bat scortisoara
  • 1 pastaie vanilie, injumatatita
  • 2 stelute de anason.

Cum se prepara vinul fiert Glintwein
 

Pentru acest preparat poti folosi un vin precum Merlot sau Cabernet Sauvignon. Pune intr-o cratita siropul de agave (sau zaharul) si apa, apoi adauga coaja de portocala, lamaie si lime. Adauga pastaia de vanilie, cuisoarele, anasonul, scortisoara si nucsoara. Lasa compozitia la fiert pana cand da in clocot, apoi fierbe inca aproximativ 1 ora, pentru ca lichidul sa scada. Dupa prima jumatate de ora, toarna in cratita inca 1/2 cana de vin. Vei obtine un sirop.

Da focul mic si toarna peste sirop o sticla de vin sau brandy-ul. Lasa la fiert fara sa dea in clocot. Toarna apoi in cani.
 

Cum se serveste vinul fiert Glintwein
 

Se serveste cald. Paharul poate fi decorat cu o felie de portocala. Savurati cu placere si nu lasati ca aceasta perioada sa va fure din placere.

Other items
Timbrus company history
Om the word «timbru» meaning fiscal or postage stamp. Like rare stamps TIMBRUS wines pretend to turn into desired objects of wine collections.The story of the project begins from the purchase of comme ...
2272
What is a decanter and why is it needed?
What is decanting and why is it needed? Decanting is the process of pouring wine from a bottle into a special decanter (decanter). Decanting wine is necessary in order to saturate the wine with oxygen ...
369
The new Restaurant Sol Negru - traditional cuisine and architecture Asconi Winery
Moldavian wine, traditional dishes and rustic architecture have always attracted tourists from within the country and from other parts of the world. One of these places is Asconi Winery, where only fr ...
7415
4811