Pe Podgoriile Pojoganei unde se cultivă soiurile de struguri din care se produc vinurile Mihai Sava, sunt situate în apropierea lacului Costești care are o suprafață de circa 240ha. Acest lucru permite ca strugurii să-și creeze o balanță perfectă dintre zaharuri și aciditate, care ulterior ne dă posibilitatea de a produce vinuri de o calitate excelentă. Procesarea strugurilor are loc la cramă, care este de tip familial.
Începând cu anul 2015 am accesat la proiectul de competivitate al USAID finanțat de guvernele SUA și Suedia. Din acel moment s-a pus accent pe calitate.
Producem și îmbuteliem vinuri albe seci din soiurile: Sauvignon, Bianca, Traminer și Muscat Ottonel, vinuri rosé din soiurile Merlot și Cabernet Sauvignon și vinuri roșii seci din soiul Cabernet.
Paralel cu producere de vinuri se prestează servicii de turism. La cramă se pregătesc și se servesc bucate tradiționale cu degustări de vinuri.
În dependență de solicitare prețurile variază de la 250-450 lei de persoană.