Coș 0
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Istoria BASAVIN Winery

Istoria BASAVIN Winery

Familia Dragnev trăiește pasiunea pentru vin, peste 40 de ani. Podgoriile se află la 75 km de Marea Neagră, pe pante însorite și soluri bogate în argilă și minerale.Totodată, compania administrează podgorii din regiunile vecine precum Abaclia, Bașcalia, Cimișlia, Cioc – Maidan și Iserlia.     Pământurile sunt situate la 150- 250 m deasupra nivelului mării. Vița de vie are parte de peste 2 mii de ore de soare pe an și până la 500 mm de precipitații. Toți acești factori creează condiții favorabile pentru cultivarea unor struguri sănătoși și cu un gust plin. Vinurile selecte BASAVIN se produc după tehnologia “Vendange Manuelle”     Tehnologia “Vendange Manuelle” presupune strîngerea manuală a celor mai copţi şi sănătoşi struguri, controlul strict a temperaturii de fermentare, si maturarea în butoaie de stejar.     Selectarea strugurilor are loc de dimineața devreme (între 5 și 11 dimineața) pentru a menține strugurii răcoroși și proaspeți până ajung la fabrică pentru o prelucrare riguroasă. Odată ce strugurii sosesc la fabrica, sunt supuși unei selecții manuale care presupune sortarea în două etape a strugurilor cei mai proaspeți și sănătoși. Urmează procesarea de cel mai profesionist echipament din Franța, „Vaslin Bucher”.

Alte articole
Excursie Chateau Vartely
”CHATEAU VARTELY” Rezervare: tel/fax (+373 022) 808705; Mob. (+373) 60137788, email: welcome@wine.md
4330
Vin fiert dupa reteta germana: Glintwein
In aceasta perioada a primaverii noi dese ori racim, apare gripa sezoniera care ne da multe batai de cap. De aceea noi va oferim cel mai bun remediu de tratament. De ce sa ne ticsim organizmul cu tot ...
2670
Când şi de ce se pune SARE în paharul de vin
Specialiştii pun sare în paharul de vin pentru a îmbunătăţi aroma acestuia.
794
1717