Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Folosirea site-ului www.wine.md reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveste termenii și condițiile prezentate mai jos. Pentru a utiliza acest site în cele mai bune condiții vă recomandam citirea cu atenție a acestora. WINEMD SRL, numit în continuare Comerciantul, își asumă dreptul de a modifica orice informație din acest site fără o notificare prealabilă.

 

  1. Copyright/ Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, script-uri, simboluri, programe și alte date ) este proprietatea Comerciantului și a furnizorilor săi. Folosirea datelor mai sus enumerate și utilizarea lor în scop comercial, fără acordul Comerciantului constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Conținutul site-ului poate fi folosit numai în limitele legal permise, menționate în acest document. Va rugăm să ne semnalați orice încălcare a drepturilor de autor la adresa welcome@wine.md.

 

  1. Produse și servicii

Toate produsele comercializate prin intermediul www.wine.md sînt noi și vor fi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele și serviciile noastre vă sunt oferite în condițiile respectării prevederilor din acest document. Toate produsele prezente pe acest site sînt disponibile în limita stocului, din acest motiv Comerciantul își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care unele produse nu se mai regăsesc în oferta curentă sau nu corespund din punct de vedere calitativ.

 

  1. Utilizarea site-ului de către persoanele sub 18 ani

Site-ul www.wine.md se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

 

  1. Politica prețurilor

Prețurile comunicate pe site sînt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte. Acestea includ TVA (20%) şi sînt afişate în MDL ( lei moldoveneşti) și nu includ costul aferent transportului (vedeți mai jos costurile privind livrarea produselor și condițiile în care acestea se aplică). Prețul de achiziție al produselor comandate este cel din momentul confirmării comenzii și se va regăsi pe factura emisă. Echipa Wine.md depune toate eforturile pentru a vă prezenta corect informațiile din cadrul site-ului, însă din motive tehnice, independente de noi, pot apărea erori în ceea ce priveste afișarea prețurilor. În aceste condiții, se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții site-ului. În cazul în care prețul real al produsului este mai mare decât prețul afișat pe site, consultanții nostri vă vor comunica acest lucru în momentul confirmării comenzii. Aceștia sînt îndreptățiți să vă satisfacă solicitarea de a vă livra produsul la prețul afișat, în măsura în care vom putea face acest lucru, precum dumneavoastră aveți deptul de a refuza comanda respectivă. În cazul în care prețul real al unui produs este mai mic decât prețul afișat pe site, iar dumneavoastră ați achitat contravaloarea comenzii în avans, diferența de bani vă va fi returnată într-un termen de maxim 30 de zile de la data primirii produsului.

 

  1. Hosting, Link-uri, Erori de funcționare

Site-ul www.wine.md este găzduit de serverele unei terțe firme. Din acest motiv, Comerciantul nu este responsabil pentru eventualele erori ce pot apărea pe site (modificări ale site-ului, setări, actualizări ale scripturilor programate), indiferent de motivele apariției acestora. Comerciantul nu răspunde pentru erorile generate de folosirea anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.wine.md. De asemenea, Comerciantul nu răspunde pentru conținutul, calitatea, natura site-urilor la care ajungeți prin legaturi directe de pe site-ul nostru.

 

  1. Dispoziții finale

Problemele apărute în urma utilizării produselor și serviciilor prezentate pe site, ce nu sînt menționate in prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator. Prin utilizarea serviciilor site-ului www.wine.md, clientul este de acord cu acești Termeni și Condiții și își asumă în totalitate consecințele folosirii site-ului în aceste condiții.