Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Livrarea produselor se va face oriunde în Republica Moldova, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea pe teritoriul mun. Chişinău se efectuiază de către curierii comerciantului. Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firmă de curierat rapid, tarifele fiind cele precizate.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții firmei noastre  pentru a stabili coordonatele expedierii. Recepția produselor reprezintă confirmarea dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună. Factura atașată constituie contractul de vânzare/ cumpărare dintre dumneavoastră și Comerciant, conform legislației in vigoare. Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legislaţiei.

În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este cea a sumei încasate de la clientul respectiv.

- Pentru livrare in mun. Chişinău: tariful este de 45 lei

- Pentru livrare în ţară (firmă de curier): tariful este de75 lei / pentru primul kg dupa care se adauga 10 lei / fiecare kg in plus.

- Pentru livrarea în afara ţării, taxa de livrare va fi în conformitate cu tarifele companiei Post Office.

Comenzile care depăşesc suma de 1000 lei nu platesc transportul cu condiţia că acesta sa fie în mun. Chişinău.

Taxele de livrare vor fi afişate în momentul în care va fi comandat produsul, alegînd metoda şi ţara de livrare. Livrarea în raza municipiului Chişinău se efectuează în decurs de 24 ore, livrarea în celelalte localităţi ale republicii in decurs de 72 ore. Livrarea în afara Republicii Moldova poate dura de la 2 la 30 zile. Cumpărătorii vor fi înştiinţaţi de către wine.md prin e-mail în ziua în care coletul cu comanda clientului va fi expediată. În cazul în care nu doresc produsul după ce a fost livrat, cumpărătorul are la dispoziţie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente( valoarea produsului) urmînd a fi returnate cumpărătorului timp de max.30 de zile, iar ceea ce ţine de cheltuieli de livrare şi tur-retur rămîn a fi achitate de către cumpărător.

Răspunderea pentru orice deterioare căuzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine companiei de livrare conform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către wine.md, dacă se va face dovada culpei de către curier şi vom fi înştiinţaţi în timp util.