Войти
0 Корзина
Вы ничего не выбрали
Корзина
Всего: 0 MDL
0 Корзина
Вы ничего не выбрали
Корзина
Всего: 0 MDL
0 Корзина
Вы ничего не выбрали
Корзина
Всего: 0 MDL

Straiele vinului Burduful

Straiele vinului Burduful

Oamenii in ziua cotidiana nu iese din casa fara straie, haine sau vesminte cum se mai zice. Ne simtim bine si comod totodata si frumosi. Asta se refera si la vinuri, si vinul are nevoie de straie, recipient, unde sa se acomodeze si el. Insa uneori vinul se simte prizonier si incomod  in acest recipient. Are nevoie de timp ca sa se calmeze si sa se acomodeze in noua sa casa.

Si cel mai vechi recipient al vinului a fost burduful din piele. Burduful fara indoiala dateaza din paleolitic, unde atunci pielea mamiferelor salbatice sau domestice erau folosite in mai multe cazuri ca straie pentru oameni si burdufurile unde era folosit ca recipient pentru apa, uleiuri, si pentru pastrarea laptelui si al vinului.

Din cauza ca burduful era expus la soare, era deseori stropit cu apa si prin evaporarea apei facea ca vinul sa se improspateze si sa absoarba aroma pielii. De aceea vinul nu era de dorit sa fie pastrat pe mai mult timp in burduf din motiv ca isi lua aromele salbatice din piele.

Другие статьи
Чем пахнут разные сорта белого вина: сохраните себе эту удобную шпаргалку!
Мускат. Ароматы: апельсины, мандарины, груша, персик.
943
Возрождение «Винного погреба Оксинойта»
г.Кишиневъ, ул.​Щусева​ №62  Двухъэтажное зданіе, расположенное на углу улицъ Пушкина (бывшъ​. ул.Губернская) и ​Щусева​ (​бывшъ​. ул.​Леовская​), выходящее однимъ фасадомъ на улицу Пушкина, а другим ...
1896
История компании Radacini
История нашей любви к виноделию началась с неистового желания создать лучшее. Возврат к главному и внимание к деталям стало первостепенной задачей для нас. Тысяча гектаров собственных виноградников в ...
2841
1845