Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Vinuri personalizate

Vinuri personalizate

Wine.MD iti ofera posiblitatea de a face un cadou cu eticheta personalizata. Poate fi o alegere pentru petreceri , nunti, cumatrii, parinti, iubiti, ocazii special sau zi de zi.

O sticla de vin / spumant poate fi transformat intr-o arta. Dar daca sarbatoritul o primeste personalizata cu o poza… Și cu un mesaj special… Cu siguranta cadoul va ramine in memoria sarbatoritului sau a sarbatoritei. Pentru aceasta este necesar cu minim 24 ore sa faci comanda prin telefon nr. +37360137788, la fel sa trimite-ti fotografia dorita sau mesajul cu textul droit, tematica personalizarii, iar noi la rindul nostrum vom coordona design-ul final cu dvs, dupa care pregatim sticla aleasa din timp de catre dvs. Pe web site gasiti o alegere mare de vin si spumant.

Alte articole
Ce este un decantor și de ce este nevoie de el?
Ce este decantarea și de ce este necesară? Decantarea este procesul de turnare a vinului dintr-o sticlă într-un decantor special (decantor). Decantarea vinului este necesară pentru a satura vinul cu o ...
362
Importanța dăruirii cadourilor
Schimbul de daruri este o practică care își are rădăcinile în antichitate. În pofida  schimbării civilizațiilor și a dezvoltării economiei, acest obicei nu a dispărut din viața oamenilor de milenii.
2350
Când şi de ce se pune SARE în paharul de vin
Specialiştii pun sare în paharul de vin pentru a îmbunătăţi aroma acestuia.
1457
5641