Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

CELE MAI POPULARE TIRBUSOANE: DESCHIDEM STICLELE FĂRĂ NERVI!

CELE MAI POPULARE TIRBUSOANE: DESCHIDEM STICLELE FĂRĂ NERVI!

Tibușonul este o invenție relativ tânără. Vinul a început să fie îmbuteliat în jurul secolului al XVII-lea, dar dopurile de atunci se ridicau deasupra gâtului, așa că nu era nevoie de dispozitive speciale pentru desfundare. În secolul al XVIII-lea, dopurile au încetat să „iasă în afară”, adică marginea lor superioară a devenit egală cu gâtul. A sosit timpul pentru Majestatea Sa tirbușonul.

Să ne uităm la ce tipuri de tirbușon sunt cele mai populare și mai ușor de folosit și, cel mai important, de unde le puteți cumpăra!

1. „Fluture” / „Balerina” / tirbușon cu aripi
În acest dispozitiv, spirala este plasată în interiorul unui mecanism cu un mâner în partea de sus și pârghii „aripi” pe laterale. Pentru a deschide sticla, trebuie să înșurubați spirala în dop folosind mânerul. „Aripile” vor „zbura” treptat în sus. Când spirala intră în capac, pârghiile trebuie coborâte încet și pluta va ieși.

2. Cuțit sommelier / narzannik / tirbușon de chelner
Un accesoriu profesional folosit de ospătari și somelieri. Dispozitivul vă permite să îndepărtați eficient și curat dopul din sticlă. Arată ca un cuțit de buzunar. Constă dintr-un mâner, un șurub, o lamă pentru tăierea capsulei pe flacon și o pârghie (cot cu una sau două trepte).
Accesibil, simplu și ușor de utilizat.

3. Screwpull tirbușon
Tibușonul a fost inventat de Herbert Allen în 1979 și l-a numit Screwpull. Scopul principal urmărit de inventator a fost să vină cu un dispozitiv care să scoată dopul dintr-o sticlă fără efort excesiv și să fie sigur.

Aceasta este una dintre cele mai elegante moduri de a desfunda o sticlă și de a-ți surprinde oaspeții. Cu o mână apuci cu clește gâtul sticlei, cu cealaltă muți mânerul tirbușonului din poziția inferioară în cea superioară, înșurubând astfel o tijă șurub subțire, flexibilă. Apoi mânerul se pliază pur și simplu înapoi și dopul iese din sticlă aproape fără efort. Pentru a desfunda o sticlă folosind un astfel de instrument, nu aveți nevoie de abilități speciale sau forță fizică.

Puteți, și cel mai important, să cumpărați tirbușonele de mai sus de la biblioteca de vinuri Pianyi Ugol din Shchusev, 62 la cele mai accesibile prețuri sau să comandați livrare la domiciliu pe site-ul wine.md!

https://wine.md/ru/catalog/accesorii/vacuvin/vacu-vin-winged-corkscrew-silver

https://wine.md/ru/catalog/accesorii/vacuvin/vacu-vin-corkscrew-twister

https://wine.md/ru/catalog/accesorii/vacuvin/vacu-vin-single-pull-corkscrew-black

https://wine.md/ru/catalog/accesorii/vacuvin/waiters-corkscrew-black

Alte articole
Vinuri personalizate
Wine.MD iti ofera posiblitatea de a face un cadou cu eticheta personalizata. Poate fi o alegere pentru petreceri , nunti, cumatrii, parinti, iubiti, ocazii special sau zi de zi.
5564
Istoria micro vinăriei Unicorn Estate
Unicorn Estate o micro vinărie, creată cu scopul de a oferi vinuri de calitate cu caracter și filozofie proprie, și de a reprezenta în fiecare sticlă bogăția solului și a climei locale. Unicorn Estate ...
2537
Istoria vinăriei Leuntea Vin
Fabrica de vin “Leuntea-Vin” împreună cu localitatea Leuntea unde este situată, reprezintă o valoare istorică în regiunea de sud-est a Moldovei. Fiind una din cele mai vechi fabrici vinicole pe terito ...
3571
1626