Coș 0
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Noul Restaurant Sol Negru - bucataria si arhitectura traditionala la Asconi Winery

Noul Restaurant Sol Negru - bucataria si arhitectura traditionala la Asconi Winery

Vinul moldovenesc, bucatele traditionale cit si arhitectura rustica mereu este o atractie pentru turisti din interiorul tarii cit si din alte colturi ale lumii.

Una din aceasta locatie este si vinaria Asconi Winery, unde doar de la intrare in vinarie te cucereste prin arhitectura sa si locul amplasarii sale. Veti fi intimpinati cu o ospitalitate calda unde veti ramine uimiti de bucatele traditionale ca la bunica acasa.

Placintelile si sarmalutele de pe vatra va vor intoarce in  anii dulci ale copilariei voastre. Si cum o mincarica buna sa nu fie servit cu un vin bun de calitate din soiuri de struguri autohtone cit si din soiuri de struguri internationale.

Dupa o masa copioasa de la restaurantul „Sol Negru” veti avea posibilitatea sa vizitati si inima vinariei Asconi Winery. Unde veti fi martorii cum se nasc cele mai exclusive si nobile  vinuri, avind  accent pe calitate si nu pe cantitate. Dupa toate cele vazute va va fi greu sa va luati ramas bun, si mereu va va ramine loc in inima si va veti reintoarce cu orice alta ocazie, caci aici va simtiti in sinul naturii si ca la mama acasa.

                                                                                                                                                                      WineFriend - Olesea Bodorin.

Alte articole
Cum sa degusti vinul corect
Este important sa stii cum sa degusti un vin, in special, pentru ca iti va fi mai simplu sa il asociezi cu diferitele preparate culinare. Degustarea unui vin nu se refera la capacitatea de a ghici nu ...
1560
Istoria Vinariei "Fautor"
Fautor Winery este o companie de familie ce și-a propus să creeze vinuri care inspiră și dăruie emoții, încurajează un stil de viață frumos și de a privi vinul prin prisma artei. Fautor provine din la ...
1856
Istoria companiei Vinuri de Comrat
Vinuri de Comrat este o unitate modernă de prelucrare cu capacitatea de 4 mii de tone cu ciclu închis, de la cultivarea strugurilor, prelucrarea, prepararea și îmbutelierea vinurilor seci, semi-dulci ...
1622
3741