Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Istoria vinariei Vinia Traian

Istoria vinariei Vinia Traian

Vinia Traian a fost fondata în anul 1975 şi este una dintre cele mai mari întreprinderi din Moldova în producerea vinurilor. Compania este situată în zona de sud a Moldovei, la intersecţia hotarelor dintre Moldova, Ucraina și România. Are o zonă vinicolă excepţională, situată pe pantele sudice ale stepei Bugeac, în zona cu indicaţie geografică protejată Valul lui Traian, la o distanţă de max 7 km de fabrică. Fapt că podgoriile sunt amplasate la aceeași latitudine ca și multe alte renumite zone vinicole din Europa, Vinia Traian se poate lăuda cu un terroir vinicol special cultivării strugurilor, din care se produc vinuri selecte, apreciate cu cele mai prestigioase trofee. Puritatea ecologică a vinului si siguranţa persistă pe tot parcursul procesului de productie şi este confirmat prin susţinerea Certificatului ISO 22000:2005, implementat acum 12 ani.

Cuvintele cheie, care ne caracterizează: profesionalism, calitate garantată, prețuri rezonabile, corectitudine și respect faţă de parteneri, flexibilitate în negocieri, plantații proprii, stabilitate, disponibilitate în orice moment, respectarea tradițiilor.

Alte articole
Vinuri personalizate
Wine.MD iti ofera posiblitatea de a face un cadou cu eticheta personalizata. Poate fi o alegere pentru petreceri , nunti, cumatrii, parinti, iubiti, ocazii special sau zi de zi.
5595
Istoria vinariei Et Cetera
Et Cetera este o aventură de familie. Dragostea și grija sunt primordiale în menținerea bunăstării unei familii, anume aceste particularități sunt şi garanţia succesului vinăriei. Avem grijă cu abnega ...
3524
Cadouri în Chisinau, sute de oferte unice. Dăruiți fericire! Cosuri cadou pentru barbat si femei si copii. Cadouri pentru barbati. Cadouri pentru cuplu. Cadouri pentru angajati. Cadouri pentru partene ...
3559
2765