Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Istoria vinariei Bostavan

Istoria vinariei Bostavan

Vinăria Bostavan este unul dintre liderii regionali de export de vin și unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova. Bostavan exportă vin în peste 25 de țări, fiind lider de export în Europa Centrală.

Podgorii (peste 700 ha)

Struguri albi: 78 ha în microzona Onești, parte a regiunii Codru (centru), denumire de origine protejată și 55 ha în Moscovei (sudul Moldovei)

Struguri roșii: 600 ha în microzona Etulia, parte a regiunii Valul lui Traian (sud), denumire de origine protejată și 48 ha în Moscovei (sudul Moldovei)

“Bostavan” are capacitatea de procesare de 20.000 de tone de struguri și potențialul de vânzare de peste 10 milioane de sticle pe an.

Vinăria Bostavan folosește echipamente moderne importate din Europa - CAI, COSME, AROL, PADOVAN.

2 linii de îmbuteliere cu 12 000 de sticle pe viteză;

2 Mașini de umplere în cutie cu capacitate de 560 bucăți pe oră;

Alte articole
Vin fiert: tot, ce trebuie să știți despre băutura de iarnă
Iarna este cea mai bună perioadă pentru vinul fiert. O înghițitură de cocktail de vin fierbinte vă va încălzi, vă va relaxa și vă va ridica moralul. Vinul fiert este vinul încălzit la o anumită temper ...
258
Iatoria vinariei Mihai Sava
Pe Podgoriile Pojoganei unde se cultivă soiurile de struguri din care se produc vinurile Mihai Sava, sunt situate în apropierea lacului Costești care are o suprafață de circa 240ha. Acest lucru permit ...
2612
3335