Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Istoria companiei Gogu Winery

Istoria companiei  Gogu Winery

Istoria companiei de vinificație "GoguWinery" începe cu 4 generații în urmă în familia Gogu. Fondatorul vinăriei, Ilie Gogu, este vinificator prin ereditate, care a transpus în viață visul strămoșilor săi. După ce a venit în fruntea afacerii de familie, a investit considerabil în vii și tehnologii pentru a obține vinuri artizanale de calitate.

Viile întreprinderii se află în cea mai potrivită zonă de vinificație din Moldova – sud-estul țării. În fiecare an, majorând suprafețele cu viță-de-vie, compania «GoguWinery» se conduce de regula principală – producerea vinurilor selecte, de calitate și exclusive. Din acest motiv, numărul de sticle produse este de regulă limitat.

Din momentul lansării pe piață în 2014, vinurile lui Ilie au primit imediat cele mai înalte aprecieri din partea experților naționali si internaționali. De-asemenea a luat medalii de aur și argint la diferite concursuri internaționale din diferite țări.

Alte articole
Clubul Amatorilor de vin din Moldova- cum sa devii membru
Scopurile principalei ale Clubului sint:
1988
Cina pe întuneric
O cină pe intuneric este o experiență unică de degustare în care participanții își analizează senzațiile gustative. Atunci când primesc plăcere din mâncare, la oamenii care văd, împreună cu organele g ...
2294
Istoria vinariei Vinia Traian
Vinia Traian a fost fondata în anul 1975 şi este una dintre cele mai mari întreprinderi din Moldova în producerea vinurilor. Compania este situată în zona de sud a Moldovei, la intersecţia hotarelor d ...
2779
2374