Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Istoria companiei Chateau Vartely

Istoria companiei Chateau Vartely

După standardele vinificatorilor din „lumea veche” și „lumea nouă”, Château Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Plantațiile proprii de viță-de-vie din regiunile Codru și Valul lui Traian asigură calitatea înaltă a vinurilor create. Microclima din aceste zone permite producerea unor vinuri unice.

Vinuri produse din soiuri europene și autohtone au plasat compania Château Vartely în topul preferințelor consumatorilor.

Din același respect pentru tradiții și autenticitate, Château Vartely a deschis în 2008 un complex turistic situat la doar 45 de kilometri de Chişinău. Aici, oaspeții au parte de excursii și degustări alături de ghizi profesioniști în cele 2 săli de degustare. După o degustare profesionistă, oaspeții se pot delecta cu bucate alese pregătite la restaurant, iar la dorință, să-și continue șederea, optând pentru cazare în una din cele 3 vile turistice. 

Alte articole
Nesos: Reînvierea vinului subacvatic iubit de Roma Antică , numit si Vinurile celor bogați.
„Vinurile celor bogați” În urmă cu aproximativ 2.500 de ani, comercianții din insula greacă Chios s-ar opri în așezări precum Elba și Piombino pentru a-și comercializa vinurile, ceea ce s-a dovedit a ...
1047
Istoria companiei Timbrus
TIMBRUS este un proiect internaţional de creare a unor vinuri moldoveneşti principial noi de categoria premium. Denumirea provine de la cuvântul «timbru» – fiscal sau poştal, care este un simbol al sc ...
2207
Când şi de ce se pune SARE în paharul de vin
Specialiştii pun sare în paharul de vin pentru a îmbunătăţi aroma acestuia.
1409
2373