Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Istoria companiei CHATEAU COJUSNA-MIGDAL-P

Istoria companiei CHATEAU COJUSNA-MIGDAL-P

Compania “MIGDAL-P” a fost fondată în 1995 şi include cîteva complexe moderne de vinificaţie.

Amplasată în centrul Moldovei, regiunea vinicolă Codru, la doar 15 km de Chişinău, vinăria noastră dispune de o fabrică modernă de producere a vinurilor şi divinurilor dar şi un complex turistic în stilul Chateaul-ui francez ce include 4 săli de degustare, beciuri de păstrare si maturare a vinurilor dar şi o galerie a vinurilor de colecţie.

Fiind unul dintre cei mai mari producători şi exportatori de vinuri din Moldova, compania dispune de echipament performant de producere şi depozitare de origine Italiană si Germană.

Misiunea companiei este de a propaga cultura consumării vinului de calitate, popularizarea pe plan naţional şi internaţional a vinului moldovenesc, dar şi grija faţă de sănătatea consumatorului.

Alte articole
Povestea Vinului-Istoria
Viţa de vie exista deja înainte de apariţia omului. Apariţia speciei care se cultivă în zilele noastre (vitis vinifera), datează de cca 15 milioane de ani. Este foarte posibil că apariţia vinului să ...
2714
Vinurile noi de la Crama Mircesti
Principalele lucruri care trebuie de știut despre noile vinuri Crama Mircești
3519
Catalogul Vinurilor de Aur al Republicii Moldova 2019
Aromele vinului in catalogul Vinurilor de Aur a Republicii Moldova pentru anul 2019. Oficiul Național al Viei și Vinului recent a publicat un catalog extraordinar de vinuri. In acest catalog au facut ...
1887
4377