Logare
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL
0 Coș
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Descoperă gustul terroirului cu noua colecție de vinuri Timbrus Terroir Wines

Descoperă gustul terroirului cu noua colecție de vinuri Timbrus Terroir Wines

Terroir... atât de mult într-un cuvânt!

 

Pământ fertil și generos, soare blând, ploi calde de vară... tradiții locale de cultivare a podgoriilor, inspirația vinificatorului – acestea sunt factorii ce definesc gustul terroirului în pahar.

Nu există două regiuni viticole identice: chiar și două podgorii învecinate pot avea propriul microclimat, expunerea, compoziția chimică a solurilor, factori care influențează gustul vinului.

Noua colecție de vinuri Timbrus Purcari Estate reflectă respectul pentru viță de vie și bogăția naturii a microzonei Purcari, aduce un omagiu tradițiilor locale de vinificație prin utilizarea tehnologiilor moderne.

Trei vinuri din seria Timbrus Terroir Wines - fiecare cu propriul caracter și proprietăți organoleptice, sunt unite printr-o singură idee - pentru a reflecta în gust și aroma locul de origine al vinului.

Carismatic irezistibil a Malbec 2017 cu prune uscate și condimente în aromă și prune coapte, fructe de pădure în gust; Syrah 2018 – „picant” cu note de piper negru și cireșe coapte și încântător Red Blend 2018 (Rara Neagra și Merlot) cu ierburi aromatice și note de ciocolată cu lapte.

Alege gustul Terroir!Discover the taste of terroir with a new collection of “Timbrus Terroir Wines”.

Alte articole
Excursie Et Cetera
REZERVAREA SE FACE DIN TIMP LA NUMĂRUL DE TELEFON                tel/fax (+373 022) 808705; Mob. (+373) 60137788, email: welcome@wine.md O vizita la crama „Et Cetera” - este o oportunitate unica de a ...
5114
Primul vin spumant de la NOVAK WINERY
Informatie interesanta despre un spumant cupajat din 4 soiuri de struguri!
4107
Istoria companiei CHATEAU COJUSNA-MIGDAL-P
Compania “MIGDAL-P” a fost fondată în 1995 şi include cîteva complexe moderne de vinificaţie. Amplasată în centrul Moldovei, regiunea vinicolă Codru, la doar 15 km de Chişinău, vinăria noastră dispun ...
4352
1466