Coș 0
Nu ați ales nimic
Coș
Total: 0 MDL

Cina pe întuneric

Cina pe întuneric

O cină pe intuneric este o experiență unică de degustare în care participanții își analizează senzațiile gustative. Atunci când primesc plăcere din mâncare, la oamenii care văd, împreună cu organele gustative, funcționează și organele vizuale. Cina în întuneric oferă participanților o bună oportunitate de a se concentra direct asupra senzațiilor gustative, fără a fi distras de percepția vizuală a alimentelor.

Cina în întuneric este o aventură unică pentru cei care iubesc experiențe noi și ies din zona lor de confort.
Sala de Degustare Wine.Md este singurul loc din Chișinău care vă invită să experimentați noi emoții, să vă testați papilele gustative încercând la orb 5 preparate și 5 băuturi.

Aceasta cina va fi o mare surpriza pentru dvs si cei dragi, prieteni, precum si un cadou bun pentru orice ocazie!

Puteți rezerva cina sau puteți cumpăra un certificat la st. Shchuseva, 62 sau sunați la 060606688

https://wine.md/catalog/gifts/cadouri-pentru-ea/cina-pe-intuneric

Alte articole
Istoria companiei Barza Albă
Istoria frumoasă a companiei S.A. „Barza Albă” își are începuturile în anul 1944! Timp de 75 de ani produsele companiei desăvîrșesc toate trăirile și dragostea pentru lucrurile făcute cu atenție, dăru ...
4069
Istoria vinariei Salcuta
Sălcuța este o afacere de familie fondată în 1995, producătoare de vinuri situată în satul pitoresc Sălcuța, raionul Căușeni, în zona de sud-est a Moldovei, denumită și "inima vinurilor moldovenești". ...
3250
Ce vin aleg la masa
Consumatorul, iubitor de vin, este terorizat de existenta unei stiinte abstracte a potrivirii vinului cu gastronomia. Iata citeva propuneri pe care iti sugerez sa le incerci cu incredere.
3470
2019